Novo u Hrvatskoj!


Inovativna tehnologija super lijepljenja, montiranja i brtvljenja.

S ponosom predstavljamo TEC7 proizvode koji su od sada dostupni i na hrvatskom tržištu. TEC7 priča započela je prije više od 20 godina kada je tvrtka Novatech predstavila svoj novi proizvod TEC7 na belgijskom tržištu. Jedinstven polimerski proizvod koji je zamijenio veliki broj postojećih brtvila, ljepila i silikona. To je označilo početak puta k uspjehu, puta koji TEC7 još uvijek marljivo istražuje. Sjedište TEC7 se nalazi u gradu Olenu u Belgiji.


Tec7 sjedište


U Belgiji se razvijaju, proizvode i distribuiraju svi proizvodi za Europsko i svjetsko tržište (Australija, Njemačka, Češka, Koreja, Novi Zeland, Portugal, Italija, Turska, Maroko, Irska...).


Novatech se odlučila koncentrirati na proizvode visoke kvalitete za profesionalno tržište, s ciljem olakšavanja rada stručnjaka i pomaganja na profesionalni način. Stoga nastoje pružiti svojim klijentima optimalnu uslugu, zajedno s redovitim lansiranjem novih i jedinstvenih proizvoda.


Korištenjem TEC7 proizvoda biti ćete korak bliže idealno obavljenom poslu, uključujući: savršeno brtvljenje, lijepljenje, montiranje, čišćenje, održavanje, poboljšana završna obrada...Za sve dodatne informacije obratite se na: info@tec7.hr

Ili nas kontaktirajte putem formulara na ovom LINKU.

Istaknuti postovi