ODRŽAVANJE BRODA - ŠTO SVAKI KAPETAN TREBA!?

Naravno, prvo i ono najbitnije što svaki kapetan treba je njegova draga brodica ili jahta kojom ako ne svakodnevno onda barem hobistički u ljetnim mjesecima jaše valove bespućima našeg predivnog Jadranskog mora! Tko ne bi htio biti kapetan kada imamo tako lijepe otoke i plaže koje kao da dozivaju da ih sve posjetite...

Održavanje broda Tec7

No, znate za onu poslovicu: "Hvali more, drž' se Tec7!"

Zašto Tec7? Pa to ćemo upravo objasniti u daljnjem tekstu. Navest ćemo sve razloge zbog kojih bi svaki "pravi kapetan" trebao imati sljedeće Tec7 proizvode na svome plutajućem ljubimcu, kako bi sigurno i bezbrižno plovio ka novim pobjedama!

TEC7

ljepilo i brtvilo za brodove

Prvi na listi je jedan jedini Tec7 MS polimer za lijepljenje i brtvljenje. Nikad ne znate kada će vam se pojaviti neka rupa ili puknuće na brodu, Tec7 u takvom slučaju dolazi kao "dar s neba" pošto lijepi i brtvi čak i pod vodom! Osim toga, zbog svoje odlične otpornosti na UV, gljivice i slanu vodu savršen je za lijepljenje i brtvljenje palube, prozora itd.

GT7

GT7 impregnacija broda

Nakon što ste sve zalijepili i zabrtvili, pametno bi bilo izolirati električne instalacije od vanjskih utjecaja. Kad je u pitanju brza i jednostavna impregnacija nema boljeg proizvoda od GT7. Odbija vlažnost iznimno brzo zahvaljujući izuzetno niskoj površinskoj napetosti i jakim penetracijskim svojstvima. Zahvaljujući snažnoj penetracijskoj sposobnosti, idealan je kontaktni raspršivač za električne instalacije, kućanske aparate, akumulatorske kvačice, razvodne kutije...

HP CLEAN

Čišćenje brodova

Osim dobro zabrtvljenog i impregniranog broda, važno je ukloniti svu prljavštinu i naslage gljivica i algi koje su se nakupile za vrijeme plovidbe. Za to će vam trebati samo jedan proizvod! HP Clean je višenamjensko sredstvo za čišćenje i odmašćivanje koje čisti sva prirodna onečišćenja. Zbog toga što je otapalo bez kiseline, siguran je za upotrebu na svim materijalima.

CA CLEAN

sredstvo za čišćenje inoxa na brodu

I kao šlag na kraju dolazi CA Clean koji će osigurati da se sav vaš inox na brodu sjaji kao nov! CA Clean je snažan odstranjivač kamenca i hrđe, te zahvaljujući pjeni, proizvod je aktivan na pravom mjestu.


Nakon što ste nabavili svoje primjerke Tec7 proizvoda, spremni ste sigurno otisnuti se na pučinu znajući da vam Tec7 "drži leđa"!


Naručite svoje primjerke Tec7 proizvoda još danas! WEB SHOP

Telefonske narudžbe: +385 91 6126 904

​ +385 91 6126 901

Sretna plovidba

Istaknuti postovi